Predstavljamo vam prvo NEPREMIČNINSKO PRATIKO !

Pri CENTURY 21, skupaj s partnerji iz sveta nepremičnin in upravnikom Dom Mojster smo se odločili, da bralcem, ki jih zanimajo nepremičnine, poleg naše redne revije, ki izhaja v elektronski obliki ponudimo še malo drugačno branje. Tako, ki je aktualno čez celo leto, kot je Pratika. Je polna poučnih in uporabnih vsebin, informacij iz trga nepremičnin in strokovnih člankov, vsebuje letni horoskop, koledarček ter 20 strani za vaše beležke. Poskrbi pa tudi za nekaj smeha.

Namenjena je tudi vsem nepremičninskim posrednikom kot nepremičninski poslovnik za leto 2022 z aktualno nepremičninsko zakonodajo.

V prvem delu Pratike je predstavljen CENTURY 21 Slovenija. Predstavljene so posamezne agencije in vsi nepremičninski posredniki, ki v sklopu sistema delujejo.  

V drugem delu  Pratike boste našli veliko informacij iz področja nepremičnin  in aktualne nepremičninske zakonodaje.

Tretji del pratike je namenjen zabavnim vsebinam, kot je nepremičninski horoskop.

Author Image

naroči svoj primerek zdaj!

Prvo Nepremičninsko pratiko lahko kupite po ceni 9.50 EUR na vseh prodajnih mesti Petrola in Merkatorja. Lahko pa jo tudi naročite preko maila: info@c21.si

Zelo zanimivo branje. Dosti poučne vsebine vmes pa je še nekaj zanimivosti, dobrih idej in nekaj smeha!

Urška@ Licencirana agentka za nepremičnine
5/5

Želite svoj oglas v NEPREMIČNINSKI PRATIKI 2023?

Pošljite mail na info@c21.si za več informacij.

KDO SMO MI?- CENTURY 21 SLOVENIJA

CENTURY 21 je v globalnem merilu ena izmed najbolj prepoznavnih nepremičninskih znamk na svetu.

Z močno mednarodno prisotnostjo v več kot 80 državah po celem svetu, s preko 8.000 franšiznimi pisarnami in preko 118.000 nepremičninskimi agenti ustvarja nepremagljivo gonilno silo, ki postavlja nadpovprečne standarde kvalitete na področju nepremičninskega posredovanja že od leta 1971.

Sledi nam...

KONTAKT

CENTURY 21 Slovenia
CSLO Nepremičnine d.o.o.
Družba CSLO NEPREMIČNINE ni agencija in ne ponuja storitive franšiz. Vsaka agencija je v neodvisnem lastništvu in vodenju. Ob vsakem oglasu navedena je agencija nosilec posla.

Cesta 24. Junija 25, Ljubljana 

0803410

info@c21.si